Kids

L’Arcobaleno : een regenboog om vrolijk van te worden! L’Arcobaleno. Dat is ‘de regenboog’ op z’n Italiaans. Van een regenboog word je vrolijk en enthousiast!

In de bijbel komt de regenboog ook voor. God maakte de regenboog om de mensen te herinneren aan zijn belofte dat het nooit meer zo lang en zo veel zou regenen. Eigenlijk een teken van hoop, omdat God van de mensen houdt. Ook van de winkels van ijssalon L’Arcobaleno word je hartstikke vrolijk. Soms is het wel moeilijk kiezen uit al die verschillende smaken ijs, maar je stapt altijd weer smikkelend en smullend de winkel uit. Natuurlijk kan je bij ijssalon L’Arcobaleno alleen maar producten kopen van de allerbeste kwaliteit. Ons ijs is supervers en we gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten. Ingrediënten zijn alle dingen die je bij elkaar doet om iets te maken. Voor ijs is dat bijvoorbeeld water of melk, fruit, nootjes of chocolade en suiker. Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

Wat ook heel belangrijk is voor het maken van het allerlekkerste ijs, is heel schoon werken. Bij ijssalon L’Arcobaleno letten we er heel goed op dat alles in de winkel heel goed schoon is en dat iedereen die bij ons werkt daar ook heel goed op let. En voor de zekerheid laten we ons ijs heel vaak testen en dan blijkt elke keer weer dat we alles onder controle hebben.

Heb je een allergie? Bij ijssalon L’Arcobaleno hebben we ook ijssoorten die speciaal geschikt zijn voor een dieet. Dus vertel in de winkel waar jij op moet letten, dan zeggen wij uit welke ijsjes jij kunt kiezen.