Hoogwaardig roomijs en sorbetijs voor professionals

Als professionele kok of horecaondernemer weet u dat uw klanten alleen het beste verdienen. Dat geldt natuurlijk ook voor het ijs dat u serveert. Daarom biedt IJssalon L’Arcobaleno een ruim assortiment aan hoogwaardige smaken, speciaal ontwikkeld voor horeca, restaurants en ijssalons.

Bezoek de website hiervoor: echtlekkerijs.nl

Ons ijs wordt gemaakt met de beste ingrediënten en op ambachtelijke wijze. Zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen. We bieden een breed scala aan smaken, van traditionele smaken als vanille en aardbei tot meer exotische smaken als mango en cantaloupe meloen. Ook hebben we diverse lactosevrije en veganistische smaken op voorraad.

Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens gemakkelijk te bestellen. U kunt uw bestelling online plaatsen en deze wordt dan snel bij u geleverd. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het maken van uw keuze, zodat u altijd het beste product voor uw zaak kunt kiezen.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardig ijs voor uw horecazaak, restaurant of ijssalon, dan bent u bij IJssalon L’Arcobaleno aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod op deze pagina en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!